Voorstellen

Nicole Hage In 1996 voltooide Nicole Hage haar studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. De eerstvolgende zestien jaar is zij in het bedrijfsleven werkzaam geweest als achtereenvolgens productiemanager, projectmanager, consultant, veranderingsmanager, zelfstandig interim-manager en coach. In januari 2006 heeft Nicole Bewustzijn in Bedrijf opgericht. Sinds zij in 2012 het boek Gedachte-Kracht schreef en uitgaf, is dit de focus van haar werk geworden.

Nicole: “Nog voordat ik eind 2005 samen met mijn gezin op reis ging naar Australië en Nieuw-Zeeland, stond mijn besluit al vast. Ik stond te trappelen om mijn eigen bedrijf te beginnen. Tussen 2006 en 2012 rolde ik van de ene leuke opdracht in de andere. Ik genoot ervan om, samen met anderen, iets moois neer te zetten in een organisatie. Geweldig als er goede resultaten bereikt worden en van het enthousiasme dat op zo'n moment van de mensen afstraalt.

Doordat de inhoud van mijn werk de laatste jaren veranderd is, heb ik het voorrecht gehad om veel nieuwe mensen te ontmoeten. Wat een warm bad is het om samen met gelijkgestemde professionals en ouders te werken aan een thema dat zo belangrijk is voor de toekomst van onze kinderen. Degenen die met mij werken, beschrijven mij desgevraagd als resultaatgericht, energiek, integer, warm en als iemand met gevoel voor humor. Maar goed... oordeel zelf, zou ik zeggen.”